Beépíthető gáz főzőlap szakszervíz általi beépítésekor csak a gázt kötik rá?
"Szikragyújtás is van rajta, és sajnos a villanyszerelő az electroluxos után jönne."
Konnektorba dugható elektromos készüléknél nincs ilyen beüzemelősdi. Akár hosszabbítóról is megoldhatod addig, amíg nem csinál neked a pultba áramot a később jövő villanyszerelőd.
"Garancia miatt kell szakszervizessel beköttetni."
Nem kell.
A papírt kellene kellene látni, amit a szerelővel íratsz alá.
Milyen szerelő, hány szerelő, ilyesmi.
"A webbolt ügyfélszolgálatosa írta, hogy a garancia elveszik, ha nem szakszervizes köti be a gázt."
Ja, nálunk a megbeszélt időpont délelőtt 9 volt, délután 3-kor beállított tök részegen, a papírra a nevét se tudta leírni, szerencsére volt pecsétje. Be akarta kapcsolni a sütőt, de nem tudta hogy kell. Én mutattam meg neki, illetve gyújtottam be. A kábelre én is rákérdeztem, az nem érdekelte. Csak a 15 ezer forint az "ellenőrzésért". Azt mondta, ha a szikra nem jó, akkor telefonáljak a szerviznek ami a garanciapapíron szerepel. Mindenesetre felhívtam, azt tanácsolták, ha nem értek hozzá, szereltessek rá dugót, ők nem tudnak segíteni, csak meghibásodásban.
A végén vettem egy dugót és rászereltem.
#5: bocs, hogy olyan nőként, akinek a gimis fizika óra óta nem nagyon volt köze áramkörökhöz, nem bütykölök dugót egy kábel végére.
#6: nekem szerencsére jó tapasztalat volt ez, rendes volt a faszi, volt valami kis szabálytalanság a régi csővel, de okosba megoldottuk, persze a szokásos 15-öt elkérte, de arra számítottam. A villany része tényleg nem érdekelte, csak elmondta, mit írjon le majd a villanyszerelő, hogy érvényes legyen a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!