Nem tudom kinyitni a mosógépet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a kilincsszerűség kimozdult az ajótóból, és így már nem lehet sehogyan se kinyitni. Most mit csináljak?2010. júl. 19. 12:39
1/3 anonim válasza:
Én annak idején a jó öreg Hajdu mosógéppel jértam így. Az már nagyon öreg volt, ki tudtam nyitni csavarhúzó segítségével, de ha hívsz szerelőt, az segít neked, és tud rá kilincset tenni. (Nálam legalábbis így volt.) HA újabb gép, inkább híd a szakszervízet.
2/3 A kérdező kommentje:
felveszítettem. kijött két fém szar a kilincsből. hát...így meg nem lehet becsukni. de legalább visszakaptam a ruháimat. a többi meg nem az én feennhatóságom.
2010. júl. 19. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!