Utolag is beépithető az elemes szikráztató a PB kályhákba, "szieszta" gáz fűtő készülékbe?
Ja mondtam már,hogy az a szánalmas amikor valaki ide menekül egy másik fórumról,mert onnan elüldözték.
Na az a szánalmas !
És vajon onnan miért üldözték el ?
Na az a szánalmas !
Akkor meg, meg is érdemled.
Igazam van vagy igazam van?
Elhiszem, hogy magadra ismersz és szolidaritást vállalsz a hozzád hasonló szintű figurákkal, miután te is kénytelen voltál belátni, hogy profi szakemberrel nem kellene vitatkozni.
Ezt a nagyképűség dolgot is kiforgatjátok.
Esetedben is úgy volt ugyebár, hogy először hülyének akartál nézni.
Utána elmagyarázom, hogy kivel állsz szemben.
Onnan kezdve én vagyok a nagyképű, ugyebár.
De ha nem magyarázom el, akkor honnan tudnád?
Gondolod, hogy nekem kellene megalázkodni, egyszerű, primitív figurák előtt?
Nem kisöreg, arra várhatsz! Mindent összevetve, egyébként is a tudás és tapasztalat önmagáért beszél. Abban próbáljatok inkább kitűnni, ne a mellébeszélésben, trollkodásban!
Alacsony szintű, primitív szar alakok...
Az ember midig azt hiszi, hogy már nincs lejjebb, mert évtizedek alatt mindent látott már az internet mocsarában (is).
De nem...
# 31
Szinte nem hiszem el, hogy emberi lény lehet ilyen negatív gondolkodású és rosszindulatú, amelyik mindent kiforgat visszájára, a többit meg beképzeli a fejébe.
Hányinger, tényleg...
Szar lehet ilyen negatív embernek(?) lenni, de ismerünk ilyeneket is ugyebár az életben. Ezek sajnos itt élnek közöttünk. A nyomorultak.
Jól-van,most már nem érünk rá,mert reklám van.
Majd a reklám után visszajövünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!