Glamour-napok kupon (MediaMarkt)?
Sziasztok!
Láttam a Glamour honlapján, hogy lesz Media Markt-os kupon háztartási nagygépekre, viszont nem volt részletezve, hogy mire lehet felhasználni. Akinek esetleg meg van az újság, segítene? Minden háztartási nagygépre vonatkozik a 20% kedvezmény vagy csak bizonyos termékekre?
(És nem, csak ezért, hogy erre választ kapjak nem szeretném megvenni az újságot. :) )
A kupon hátulján rajta van, hogy mindenre vagy sem.
Amugy a Media Markt glamour napokon megemeli az árait, és kuponnal ugyanolyan áron veszed mint egy sima napon.
Köszönöm a választ, de írtam, hogy nincs meg még az újság, a honlapon pedig nem részletezik.
Tudom egyébként, hogy megemelik az árat, de nem biztos, hogy annál az egy terméknél is így lesz, amit kinéztem. :)
"20% engedmény az áruházban megjelölt háztartási nagygépekre. A kupon kizárólag 2019. október 10-től 13-ig, de legfeljebb a készlet erejéig váltható be valamennyi Media Markt áruházban. Webáruházi vásárlás, megrendelés esetén nem érvényes."
Amúgy minden Glamour napokon kiadnak egy füzetnyi kupont, ami letölthető tök ingyen az oldalukról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!