Hűtőszekrény gumiszakadás?
Van egy két éves Whirlpool hűtőszekrényünk.
Mindig úgy nyitjuk, h. az alacsonyabb belső nyomást megszüntetjük úgy h. az újunkat benyomjuk a gumi és a fém közé az ajtónál, így könnyedén kinyílik az ajtó.
Ha a rendes fogójánál próbálkoznánk, akkor kb. elhúznánk a hűtőt, mert azért az alacsonyabb nyomás ad "szívóerőt".
Ez szép és jó, csak az a baj h. meglepetésünkre, kb. 2 év után, ahol mindig benyúlunk h. megszüntessük a ""vákuumot"", kezd elszakadni a gumi..
Kérdés: hogyan kéne normálisan kinyitni egy hűtőajtót? Mindig a fogójánál?
Lehet plusz mozgást kapott mindig a gumi azon a részen, azért szakadt ki.
Én is így csinálom, mert nekünk is mozog a hűtő, minthogy kinyílna, és én is számítok a gumiszakadásra. Franc tudja minek csinálnak ilyet 😃
Fagyasztó egyszerűbben nyílik, az biztos 😃
Az nem "vákum" meg "szívóerő" hanem mágnescsík van a tömítésben hogy csukva tartsa az ajtót.Ezek szerint jó erős a mágnes.
És igen,csak a fogónál szokás kinyitni az ajtót-honnan jött az ötlet erre az ujjbenyomós módszerre?
Mert ennek az lett az eredménye hogy vehetsz 15-20.000+Ft-ért új tömítést +munkadíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!