Mi a különbség a dolce gusto és a nespresszo kavefozok között? Illenek a dolce gusto gépbe a nespresszo kapszulák?
Kavekapszulas gépet szeretnék venni. Ezt a mostani Sparos pontokkal kaphatót.
Milyen dolce gusto kapszulák léteznek? Van akkora választék mint a nesszpresszoba?
A dolce gusto piccolo kávéfőző gépbe milyen egyéb kapszulákat tudok felhasználni?
Van rendes presszó kávé főzőnk, ezt csak azert vennem, ha néha önnek egy finom erős kapszulasat.
Eddig csak a nespresszo ízeket ittam illetve kóstoltam, de közülük is csak az első kettő a legerossebbek izlenek.
Aki próbálta várom a véleményüket.
Adjatok tanácsot. Köszi. Megy az zöld kéz, korrekt válasz esetén.
KB ugyanolyan minőségű kávét ad mindkettő. Mindkettőnek van baromi sok erősségű és összetételű kapszulája. Meg kell találni azt, amit szeretsz.
A nespressonak vannak butikjai, ahol ki tudod próbálni az ízeket. Illetve műszaki áruházakban szokott lenni gyakran kóstoltatás, nézz utána.
Nekem itthon nespresso van, a l'or kávékapszulákat szoktam venni hozzá. Az irodában nespresso van, ott változó milyen kapszula van készleten.
Én nem vagyok egy nagy kávé gourmet, 2 deci tejjel felöntöm, úgyhogy ízre én nem sok különbséget érzek sem a két gép, sem a többféle kapszula között.
Az elsőnek üzenem, ez volt a mai napom fénypontja. Előző kérdésem akvarisztika téma volt, és későn vettem észre, átjavítani nem tudom hol kell.
De ivartalanításban, jól jönne a segítség 👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Köszönöm kedves második!
Pont egy ilyen választ vártam.
Egyik a tied ☕ másik az enyém ☕. Ja, bocs a tej lemaradt 🍼
🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!