Mikor éri meg mosogatógépet venni?
Akik szerint a mosogatógép felesleges használják/használták is vagy csak okoskodnak és leszólják mert nekik nem lehet?
Meg az a duma, hogy egy jó asszony kell... ezek miatt a kommentek miatt van a béka segge alatt az oldal színvonala.
Én egyedül vagyok, sokat főzök. Minden második-harmadik nap megy a mosogatógép. Egy adagot 10-12 liter 65 fokos forró vízben elmosogat. Kedves kommentelő aki szerint csak egy jó asszony kell: mutass nekem egy ilyet..!
Nyilván az odaégett olajos zsíros tepsiket el kell előtte mosni, vagy áztatni. De mosogatógép nélkül sem úgy mosod el mint egy poharat.
Hát ja..
Vannak olyanok akkor ezek szerint akiknek meg a jó asszony felesleges.
Nekem a mosogatógép olyan mintha kitalálnák a popsi törlő gépet,ami álítólag kevesebb papírt használ...
De hát mindenkinek maga választása,próbálja ki és kész.
Nagyott nem bukhat vele.
Az pofázik meg okoskodik, aki nem mosogat sose vagy akinek nem telik rá, és attól, hogy itt pofázik jobban érzi magát....
sokkal időtakarékosabb, víztakarékosabb, higénikusabb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás- ezekhez képest nem egy nagy összeg a villanyfogyasztása
14-es ! Akkor neked a 15ös kommentjére nincs esetleg valami hozzápofázni valód ?
A másik a kérdező kérdése :
Minden esetben olcsóbb, mint ha kézzel mosogatnék?
NEM az idő meg a kényelem stb,a kérdés,hanem az olcsóság nem ?
Akkor erre most mit kell bepofázni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!