Kikapcsolt a porszívó magától. Lehet, hogy túlmelegedett? Máskor még nem csinált ilyet úgy, hogy nem tudom mi lehet a baja.
Köszi, hogy jelezted a problémát, de fogalmunk sincs, milyen porszívód van. Általánosságban véve az elmondható, hogy vissza nem álló hővédelmet alkalmaznak a legtöbb készülékben, tehát a kritikus hőmérsékleten kiolvad és megszakítja az áramellátást. Szerviz javítja, vagy ha valaki szeret barkácsolni, háztartási gépalkalrész vagy elektronikai szaküzletben beszerezheti és kicserélheti.
Természetesen a tülmelegedésnek lehet oka, pl. bedugult gyűjtőzyák, vagy hosszabb ideig elégtelen légáramlás, pl. erősen szőnyegre nyomott fej, stb.
Szénkefe is lekophat tövig és akkor megáll, láttam már ilyet.
Másik, amikor munka közben lenyomta az automatát, mert zárlatos lett benne a zavarszűrő kondenzátor.
Szétkaptam, kivágtam belőle, munka ment tovább.
Ami igazán kellemetlen és sajnos nem ritka, a forgórész menetzárlata, ami totálkárt jelent. Noha attól még foroghat is, erős morgás és melegedés mellett. Vagy nem.
Nekem sem indul el !
Fel is vettem videóra,próbálom de nem kapcsol be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!