Hajdú Energomat. Mi lehet a baja? Most én sem jövök rá.
Figyelt kérdés
Nem szívja be a vizet, eredetileg azt hittem van beszívószivattyú ,de nyilván mágnesszelep.
Viszont kénytelen voltam mosni, és vödörrel töltöttem a vizet be.Èszrevettem hogy a 4es program végén a centrifugálás előtt beszívja. Programhiba.? Vagy mágnesszelep? Vagy más is lehet?
2019. aug. 15. 08:25
11/16 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de nem eladó? Vagy ha nem, tudnál ajánlani linket ,vagy ahol vehetek
2019. aug. 16. 21:13
12/16 A kérdező kommentje:
Lemaradt a: ?
2019. aug. 16. 21:14
13/16 anonim válasza:
Mivel nekem is van még Energomat és nagyon bevált, jól javítható (de ritkán kell), aránylag kis méretű stb., ezért pótalkatrészként tettem félre ezeket a programkapcsolókat. De azt sem lehet tudni, milyen állapotban vannak, mert csak lomként kaptam valakitől.
Meg egyszer kuka mellett megláttam egy komplett gépet, be is tettem az autóba, szintén alkatrész céljára.
Ilyen gépeket a Jófogáson, Vaterán is lehet látni olcsón, meg bontott alkatrészeket is időnként.
14/16 anonim válasza:
Mivel programkapcsolót keresel, ezért gondolom már kimérted hogy az a baja. Vagy nem így van?
15/16 A kérdező kommentje:
Nem mértem ki, de a többi programnál nyit a mágnesszelep.... amiket ritkán használatosak..
2019. aug. 18. 23:31
16/16 A kérdező kommentje:
bocs , amit...
2019. aug. 18. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!