Samsung AR5000 (good) klímabeltéri miért büdösödik be folyton?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy csak nálam gond-e ez, de ez a beltéri 3 naponta folyton bebüdösödik pedig kizárólag az automatikus leszárító funkcióval kapcsolom ki. Már mindent kipróbáltam. Atomjaira szedtem számtalanszor, mindent kimostam, áztattam antibakteriális szerekkel (több félével, Sanitol, Dettol, Nanosept, Domestos, Loctite). Kizárt, hogy maradt biofilm. Még a hidegzsíroldót is bevetettem. Mókuskerék kompletten csere újra. Elpárologtató lamelláit, burkolat belsejét, csepegtető tálcát, mindent tisztítottam. 3 nap és kvázi dög szaga van. Nagyon gáz. Komplett drain csövet cseréltem újra a tálcától a legvégéig és nem segít. Most azon vagyok, hogy kidobom az egészet a fenébe, annak ellenére, hogy műszakilag hibátlan. 5 éves az eszköz egyébként.#AR12HSSDBWKNEU #Samsung Good klíma #AR5000
2019. aug. 9. 16:19
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!