Hogy tudom a csatorna listát átvinni a többi TV-re?
Figyelt kérdés
Újra kellett hangolni ma az összes TV-t a házban és újra kiosztani a csatornákat adott számokra. Esetleg nincs valami gyorsabb megoldás hogy ha egy TV-n már beállítottam hogy melyik adó hányas csatornán legyen akkor a többi TV-n is úgy legyen és ne kelljen egyesével beállítani? :D2019. aug. 5. 12:25
1/3 anonim válasza:
Ha engedélyezed az LCN funkciót, akkor a szolgáltatód által előre definiált csatornasorrend fog beállni a tévén/boxszon, ami (tegyük fel, hogy ugyan az a szolgáltató minden tévére) ugyan az lesz mindenhol, így eléred a célod, ha nem is saját sorrenddel, de egy fix sorrend lesz mindenhol. Ha ez nincs engedélyezve, a csatornák a megtalálásuk sorrendjében kerülnek be, ami lehet különböző, tévéfüggő, hogy hogyan hangolnak - a régiek végigpásztázzák az összes frekvenciát, az újabbak amint találtak egyet, az adatcsatornára hangolva kiolvassák a többi frekvenciát és azok modulációját és szimbólumrátáját, így utána már csak azokat próbálja végig. Ez különböző sorrendet eredményez LCN nélkül.
2/3 anonim válasza:
LG tv-emen lementem pendrivera es csak atviszem
3/3 anonim válasza:
Elvileg a modern lapos tévékben van olyan funkció hogy "csatornalista másolása USB-re(pendrive-ra)amivel át lehet vinni másik készülékre amin van "másolás tv-re" funkció.
Bár nekem pl. nem jött össze pedig azonos márkán próbáltam(Philips)viszont kb.5év gyártási különbség volt közöttük és máris nem voltak kompatibilisek egymással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!