Használt klímát érdemes venni?
"Használt klímát érdemes venni?
- Nem.
Beszerelteted és holnapután elromlik, gari nincs, A javítás nem olcsó, a szerelők nem szeretnek pusziért dolgozni, az alkatrészt se lehet a sarki boltból megvenni. Főleg ha régi modell.
"100k-ért láttam multi Split, 2 beltéri egységes klímát, az egyik beltéri 3 kw-os, a másik 5.2 kw-os."
- Főleg.
" Nagy térben kellene."
- Akkor is a dupla split csak ott éri meg, ahol nem számít az ár.
" Én nem tudom, lehet placebo, de valahogy ezek az on/offos klímák, mintha jobban hűtenének, több párát kiszednek a levegőből, sokkal elviselhetőbb az idő."
- Klíma és klíma közt különbség ven, ezt így nem lehet kijelenteni.
"Míg egy inverteres az csak ilyen langyos levegőt fúj."
- Gyere el, nézd meg, nekem két darab split van külön. Tud 16 fokra hűteni erőlködés nélkül. Nem azt jelenti, hogy azt lehet beállítani, hanem el is éri ha beállítom.
A másik szoba lehutese attol függ átmegy e a levego a másik szobába. Albérletben van 80nm egy 2.6kw noname klíma a nappaliban de onnan nyílik 2 szoba is. Kihuti teljesen .
Másik albérletben ami 90nm tehát nagy eltérés nincs már esélytelen az 1 klíma hiába 3.6os de a levegő nem megy át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!