Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » A GPS-en hogy lehet frissíteni...

A GPS-en hogy lehet frissíteni a térképet?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy van egy WayteQ x985BT nevezetű GPS, s az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne rajta a térképet frissíteni? Mert bárhol kerestem róla valamit sehol nem találtam. A válaszokat előre is köszönöm!

2018. okt. 20. 17:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Letöltöd valahonnan a térképet, és bemásolod a navi megfelelő mappájába. A készülék neve másodlagos, inkább a felbontástól, az op. rendszertől és a navigációs szoftver verziószámától függ, hogy melyik térképpel kompatibilis. Ha "gyári" szoftver van rajta, akkor viszont nem működnek vele az internetről letöltött térképek, úgyhogy vagy fizetős térképet veszel rá, vagy a szoftvert is cseréled tört verzióra. Megcsinálni nem nehéz, de laikusnak elmagyarázni ennek a menetét nem egyszerű. Szerintem fészbukon kérdezz rá, hátha ért hozzá valamelyik ismerősöd.

Esetleg ide regisztrálj, és keress térképet:

[link]

2018. okt. 20. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!