Miért hiszi a telefonom folyton azt hogy Nagykörösön vagyok? 100 kilométterrel arébb
Figyelt kérdés
A legtöbbször mikor belépek a térképbe a pozicióm Nagyköröshöz van. Aztán pár másodperc és frissül, mire megtalálja hol vagyok. Csak wifin, vagy csak adatforgalommal is ez van. A telefon hibája? Azért zavaró nagyon mert Pl tinder meg a badoo is azt hiszi ott vagyok és onnan keres párokat. (<-- ez nem a lényeg csak példa volt)2018. szept. 3. 10:45
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
"Miért hiszi a telefonom folyton azt hogy Nagykörösön vagyok?"
Nem hiszi azt. Az internet szolgáltatód székhelye van ott, az alapján jeleníti meg.
Nekem a munkahelyemen a francia anyacégtől van net, a google nem győzi a francia reklámokat bedobni és mindig tudom hány fok van Párizsban.
3/3 anonim válasza:
"Az internet szolgáltatód székhelye van ott"
Székhely mondjuk túlzás, például a Telekom székhelye is Budapest, de attól még mutathat valakinek Nagykőröst is, pedig Telekomos.
De csak példa, mert amúgy nem tudom, merre route-olhat a Telekom, ugyanis itt a dolog kulcsa: az útvonalválasztás.
Nem véletlenül mutattam a hozzászólásomban:
Vagy nyiss egy parancssori ablakot a Winowsban (cmd), majd írd be:
tracert gyakorikerdesek.hu
enter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!