Milyen GPS-t érdemes venni?
Amúgy mire kellene?
Nem mindegy.
Autóba? Mert akkor egy Garmin vagy Tomtom GPS-t vennék, de jobb lenne Garmin.
De amúgy felesleges, én is már mobilt használok autóba, pl. Sygic programot, jobb is mint a sima autós GPS.
De amúgy vannak Garmin-ok hajóba, túrázni, stb.
Amennyiben rendszeres (napi) használatra kell, egyértelmű, hogy könnyen használható gps eszközt kell vásárolni. Amennyiben alkalmi utazásokról van szó, egy telefon is megteszi, amelyikhez vásárolsz autós töltőt.
Én a telefonomat használom erre a célra,alkalmi utazásokhoz, tökéletesen bevált.
A pénztárcád kívánságaid határozzák meg ( meg az autóban a telefon/tablet/GPS navigáció helye), hogy milyet és mekkorát vásárolsz.
Legegyszerűbb, ha bemész egy Expert/Euuronics/szak-boltba, és megnézed a kínálatot.
A jelenlegi telefonom: LG k10 2017. Google mapsot használom, offline térképekkel.Beszél magyarul, ingyenes, eddig mindenhova elvitt minket.
Tabetet is használtam régebben ilyen célra, de sok helyet foglalt és zavarta a feleségemet a nagy mérete, ezért váltottunk telefonra.
"szeretném rá rakni az igo primo-t és kéne hozzá az egész európai térkép is."
Mert a Google nem tudja ezt?
Válaszok, összesítve:
Gps-ből Garmin-t vegyél, ráteheted az igo-t is, teljes európai térképpel.
árlista, irányárakkal:
a google xart sem er kamionhoz, mert offline terkepeket csak reszenkent lehet letolteni, eltartana egy darabig europat letolteni :D
En Tomtom go 6000 + wayteq 980 at hasznalok, onmagaban egyik sem tokeletes, de egyutt a ketto szuper mindenre. A tomtom gpsre csak tomtom program es terkep megy, wayteqre primot raktam tomtom terkeppel de barmit ra lehet ra rakni. Ha csak primo kell akk telefon v tablet, torrentezz lenegy primot uj terkepekkel es kesz
Garminra NEM lehet idegen szoftvert tenni. Mindegyiken van térkép, más nem megy fel rá.
A linkelten élettartamra szóló ingyenes frissítési lehetőség, s forgalmi információ van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!