Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Gps kellene, vagy alkalmazás....

Nincsenevemmarvolt1x kérdése:

Gps kellene, vagy alkalmazás. Boltok nyitvatartási idejük szerinti útvonaltervel. Tudsz?

Figyelt kérdés
Típusszámot is mondj ha tudsz. Nagyon kéne ! Köszönöm!

2018. márc. 16. 09:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

" ha nincs a piacon ilyen a sok szar hulladék között én lehidalok..."

Megmondanád ki az a szervezet, amelyik felkéri az összes "boltot", hogy legyen szíves közölje a nyitvatartási idejét.

Hogyan kéri fel? Azt se tudja, létezik-e, mi a címe, hiszen az csak az adatok beérkezése után lenne ismert.

Mondjuk hogy hihetelen módon összejön a dolog.

Ki fogja felvinni a több százezer adatot az adatbázisba, hogy Neked INGYEN (gondolom) elérhető legyen?

És mindezt kb. negyed évente frissíteni kéne, ugye?

Mondhatod, hogy de én fizetnék érte.

Rendben.. Hogyan veszed rá az adatközlőket, hogy jelentsék is, ha változás következik be? Bünteted?

Honna tudod meg, hogy itt vagy ott új bolt nyílt?

Márpedig Te ha FIZETTÉL, joggal várod el hogy elfogadhatatóan naprakész legyen.

Gondold át, és kellően melegíts be, mielőtt lehidalsz.

2018. márc. 17. 11:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagyon hülye a iérdező.
2018. márc. 18. 09:34
 13/15 anonim ***** válasza:

" még én is ossze tudnom dobni pc-n."

Hát akkor dobjad, de nem tudom honnan szeded az adatokat, mint próbáltam vázolni egy ilyen adatbázishoz/lehetőséghez a folyamatot.

Az nem baj, hogy ilyen kérdéest feltettél, de a Te válasz stílusod komoly kívánnivalókat hagy maga után.

Szép napot..

2018. márc. 18. 11:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha csak úgy nem hogy kikeresgéli mondjuk a google mapson a boltokat és ha ott jelölve van akkor rákattintva kiírja a nyitvatartási időt vagy szintén a netről kikeresgéli a boltok,üzletláncok weboldalait és onnan összeszedi a nyitvatartási időket.
2018. márc. 18. 14:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Jó kis program lehetne ez, ha nem volna hülyeség. Ha a gép bejelöli hogy a nyíregyházi vasboltba 8 ra kell mennem, de 8.30 ra már Zalaegerszegen terítenék, aztán meg Békéscsabán De mire átérek egyik helyről a másikra, már be is zár az a bolt.
2018. márc. 21. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!