Veleteknis volt, hogy a GPS elküldött lehetetlen helyzetekbe gyalog?
Ma ki akartam menni a Tescoba, erre beküldött egy gyárakkal teli, sikátoros, kamionosokkal, munkásokkal teli utcába. Annyira gáz volt. Elmondhatatlanul féltem, mint egy prostinak gondoltak, csak én eltévedtem. Lett volna egy főút mellett járható út, de nem érzékeli a zebrákat....
Itt kellett volna átjutnom az erdőn valahol:
Ezentúl inkább taxit hívoj, de bem égetem magam és keveredek ilyen helyzetekbe. Borzalom, még jó hogy nem mentem végig ezen az utcán... Legalább ott megjött az eszem, ha egyszer bedőltem ennekba szarnak.
Kiírtam. https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__tomegkozlekedes__..
Én nem tudom mit küldözgetett arrra, de annyira gáz. Azt hittem nincs zebra, azért küld arra. A jobb oldalon, ahhol mentem, mert a Pelikánnál átküldött, a Pennynél vége mindennek.
Nem az én baromságom, sosem jártam még arra, kicsit gyanús volt, de nem gyanakodtam annyira. A GPS évszázados hülyesége
Itt egyedül te vagy a gáz, mert azt hiszed, hogy meg akartak erőszakolni, miközben csak rádfüttyögtek a melósok, ami egy teljesen hétköznapi dolog.
Az alkalmazás a lehető legrövidebb utat mutatta, tehát tökéletesen működött, arról nem tehet, hogy egy hisztis p1csa használta, aki csak járdán képes sétálni.
Az a baj hogy nem értetek hozzá. A GPS általában a legrövidebb úton fog vinni.
Ezért kell le ellenőrizni mindig és korrigálni.
Mert lehet bele tenni köztes pontot és akkor jól visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!