Google térkép nálam most a nyerő, ennek van a legjobb POI adatbázisa, ingyenes, tudja a forgalmat is, útvonal tervezése hibátlan.
HERE sem rossz (korábban NAVTEQ, majd Nokia) ez most német autogyáraké (BMW, Audi Mercedes), ez is ingyenes.
Kezelőfelülete gyengécske, de útvonal-tervezése jó.
Sygic-et használtam évekig, kellemes az interfésze, de jóval kevesebb a POI mint Google térképben, TOMTOM térképeket használ, ezek egy fokkal gyengébbek a HERE-nél. Ami szuper, hogy ez kimondja az utcaneveket házszámokat is, sávváltást, veszélyes vasúti átjárót, stb. Hátránya, hogy fizetős.
Apple térképek alkalmazás is jó IPhone-okon is teljesen használható ez is TOMTOM térképeket használ.
Én iGO Primot használok, tökéletes. A google maps vitt már be a málnásba sajnos.
Illetve nem málnásba, hanem egy szőlőhegyre, ahol a szőlősorok közé berajzolt egy képzeletbeli utat.
" A google maps vitt már be a málnásba sajnos."
Ez alól az igo sem kivétel.
Tervezett nekem olyan utat ami nem is létezett, meg olyat ami a kiindulás és a cél közt egyenes vonalban húzódott. De nem repülővel voltam, csak az tűnt fel hogy már az első kanyarnál kussolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!