Milyen gps-t ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy megbízható gps-re.
Nagyjából az elképzelés:könnyen frissíthető,led kijelző(opcionális),megbízható
2017. okt. 8. 08:04
1/9 nemcso válasza:
Ennyire "pontos" specifikációt látva, miért nem elég egy navi app egy okostelefonra ?
2/9 Ypszilon1980 válasza:
Megbízható telefonon??? Ugyan..
Garmin, sosem lesz vele gondod.
3/9 nemcso válasza:
Nekem is van Garminom, de itthon minek használjak két eszközt is, amikor egy is elég. Persze, a céleszköznél nem fordul elő program fagyás, gps jel vesztés, de M.o.-n belül szerintem elég a telefon is egy jó navigációval, ami lehet akár offline is, ha az kell.
4/9 Ypszilon1980 válasza:
GPS eszköz is offline.
Telefonon meg ha olyan programod van, ami nem offline jellegű, akkor megszívod nagyon sok helyen, főleg, ha éppen nincs internet kapcsolat valami miatt, közben hívnak vagy ilyesmi, de persze mindenki döntse el mivel akar navigálni.
5/9 nemcso válasza:
Pontosan. Azért használok offline navit telefonon, ami egyszeri vásárlás mellett folyamatosan frissiti Európa államainak térképét (8000 Ft-ért).
6/9 Ypszilon1980 válasza:
Na igen, van ilyen, de nem mindenki tudja, meg alig akarnak fizetni érte és ezért soknál marad a Google.
7/9 anonim válasza:
Pontosítanád, hogy mire kell?
Ha csak autókázáshoz és nem futár vagy vagy ilyesmi, akkor a telefonodon elindítod a google mapsot és szevasz.
8/9 A kérdező kommentje:
Az elképzelés hogy eljussak A-pontból B-pontba.
Gps készülékre van szükségem navigáció programmal,térképpel.
2017. okt. 11. 18:24
9/9 Ypszilon1980 válasza:
Garmin nüvi sorozat. Érdemes megvenni élettartam frissítéssel és akkor sosem lesz gondod. Még amit hallottam, hogy jó, az a TomTom, de azt nem ismerem, érdemes utánanézni neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!