Látezik olyan online térkép amin fel vannak tüntetve a sebeségkorlátozások?
Mutatják, de hogy mennyire friss, nem tudhatod.
De én is azt kérdezem, hogy ez miért annyira fontos ? A táblákat csak nézed vezetés közben és ismered a kreszt is, nem ?
Szerintem a kérdező utólag szeretné megnézni, hogy egy adott útszakaszon mi volt a sebességhatár. Nem tartózkodik ott, otthon van.
Kérdező, add meg a pontos címet (Google Maps-linket is adhatsz, ami pontosan oda mutat, vagy egy képernyőfotót a kepfeltoltes.eu-n, csak legyen pontos és egyértelmű), és megnézem olyan térképen, amihez nem fér hozzá akárki. :)
De ez sem ad 100%-os választ, mert változtathattak rajta az utolsó adatfrissítés óta, de mondjuk 98%. Bíróságra nem viheted, ahhoz személyesen kell megnézni, bár végülis a helyi illetőségű közútkezelőt is megkérdezheted, ha 101%-osan biztos adat kell. A helyi rendőrség meg tudja mondani az illetékes közútkezelő elérhetőségeit.
A navigációs térképek által tervezett utat elfogadva, azt szimulációs (? vagy hogy is hívják) módban futtatva megnézheted emlékezetem szerint.
Csak legyen türelmed hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!