Nyomkövető, helyzetmeghatározó, lehallgató, ajánlat?
Figyelt kérdés
Tudtok segíteni ? Keresek egy GPS nyomkövetőt, környezet lehallgatót, ami ár érték arányban a legjobb, mind az mellet,hogy nagyon hatékonyan végzi feladatát.2017. júl. 26. 01:32
1/11 anonim válasza:
Hát nem tudom ismered-e a tolvajkergetőket ha nem akkor tudom ajánlani a spybikot egyébként mire kell?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem ismerem a tolvaj kergetőket.
A készülékkel egy családtagomat/rokont, szeretném "követni" azaz tudni merre jár, kivel mit beszél. Röviden a lényeg, hogy azt szeretném tudni mikor merre jár, mit csinál.
2017. júl. 26. 11:39
4/11 A kérdező kommentje:
Mivel családtagról van szó, arra gondoltam, hogy "titokba" be tudnám építeni az autójába a kis észrevehetetlen készüléket és így tudhatnám, hogy mikor merre jár, mit csinál,stb.
2017. júl. 26. 11:42
5/11 A kérdező kommentje:
Megnéztem ezt a poloska.com oldalt. Megmondom őszintén, ennél olcsóbb árakra számítottam.
Olcsóbban szeretném megoldani, azaz olcsóbb készüléket keresek.
2017. júl. 26. 12:15
6/11 anonim válasza:
[link] ennél olcsóban lehet hogy van de nem hiszem
7/11 anonim válasza:
Azt ügye tudod, hogy börtönbe is kerülhetsz, ha használod?!
8/11 A kérdező kommentje:
Hűha ! Azt nem tudom, nem tudtam, hogy büntetik, azt meg plá nem , hogy börtönt is adhatnak érte.
2017. aug. 4. 16:31
9/11 anonim válasza:
Azt hittem egyértelmű amúgy én küldem a poloska.hu weboldalt meg a másodikat és én írtam a legelső kommentet is
10/11 anonim válasza:
Ha a másik tudtával és szabad beleegyezésével figyeled meg, az persze törvényes. Titokban családtagot sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!