Térkép frissités navon n470 készüléken?
Figyelt kérdés
Van egy navon n470 GPS készülékünk, letöltöttem a hozzá szükséges naviextras toolbox programot és frissítettem, viszont a hozzá tartozó Magyarország térkép eléggé régi (2009), az nem frissült. Mit tehetek? Minden eredeti, nem feltört, a térkép is legálisan vásárolt.2017. júl. 24. 10:46
1/4 anonim válasza:
Meg kell vásárolni a frissitést.
2/4 A kérdező kommentje:
Már régen vettük, de azt hittem, hogy örökké vagy legalábbis egy ideig van hozzá frissítés.
2017. júl. 24. 10:53
3/4 anonim válasza:
Az csak egy marketingduma hogy a vásárlás után örök élet+1 napig mindig (ingyen)frissítik a térképeket,amint lehet megpróbálnak kibújni alóla a gyártók.Amúgy ez már egy elavult típus,már a térképek sem férnének a kártyájára,lassú hozzájuk a hardver is-és a neten azt olvasom hogy ezzel a típussal (vagy általában a Navonal)másnak is a baja hogy SOHASEM tudta frissíteni a térképeket ~8 év alatt...
4/4 anonim válasza:
Egy nagy hazugság az egész. Én is úgy vettem meg élet tartam frissitéssel, de nincs rá friss verzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!