Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » WayteQ x820BT GPS-t szeretnék...

WayteQ x820BT GPS-t szeretnék frissíteni! Van akinek sikerült?

Figyelt kérdés

2017. jún. 4. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
ja
2017. jún. 5. 10:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg kicsit részletesebben hogy hogyan nem sikerül?
2017. jún. 5. 15:23
 3/10 anonim ***** válasza:
na ja, sok infó nem adott :D
2017. jún. 6. 22:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha tudod hogyan lehet frissíteni és le is írod, megköszönném! Azt sem tudom hogy kezdjek neki!
2017. jún. 7. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
De miket akarsz rajta frissíteni? Térkép, poi, rendszer? Nem 5 perces meló azért...
2017. jún. 7. 16:57
 6/10 A kérdező kommentje:
A térképet szeretném, már 9 éves!
2017. jún. 8. 07:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Te ezt itt baromi hosszadalmas leírni. De nem ördöngősség a dolog, nem tudom most mi van rajta,lehet hogy valami Igo , ahhoz meg vannak leírások mit hogyan kell csinálni. Legegyszerűbb ledarálni az egész régi cuccot és sd kártyára felpakolni torrentről egy tört Igo primot a legfrissebb térképekkel,aztán a készülék menüjében betallózni az indítási exe-t. Keress rá a dologra , és meglesz.

Usb kábel kell hozzá meg szgép vagy kártyaolvasó még jobb.

2017. jún. 9. 15:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom!
2017. jún. 10. 06:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ez egy modernebb Wayteq lenne akkor azt mondanám hogy egyszerű felrakni,csak fel kellene másolni a belső tárhelyre az Igo alapprogramot és mappáiba a térképeket mint egy pendrive-ra,de mivel ennek csak 2Gb a belső tárhelye(a legújabb térképek meg 10Gb)ezért kártyára kell rakni -és kevés a memóriája is-azt olvasom a neten hogy nem egyszerű a telepítés mert használat közben lefagy tőle a kütyü-sokaknak nem működik.Ha rágulizol a készülékre,legalul van olyan hogy "wayteq x820 igo primo telepítés" ott lehet olvasni a problémáról a 2.találatnál.
2017. jún. 10. 13:51
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes választ! Próbálkozok vele, elrontani már nem tudom. Mostanában a telefont használom rajta van a fizetős Sygic. Ezzel csak annyi a gond hogy néha később szól mint kellene, de ez valószínű a telefon hibája. Későn veszi a jelet. (P8 Lite) Na meg mindig , ki kell venni a tokból, másképp nem tudom rögzíteni. Esetleg​ tudsz olyan telefon márkát amelyik üzembiztosan veszi a műholdakat?
2017. jún. 11. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!