Hogyan állítsam be a wayteQ x985bt gps-t?
Figyelt kérdés
Vettem egy ilyen készüléket navigációs szoftver nélkül, ncore-ról töltöttem rá egy igo primo alkalmazást, fel másoltam a mappáját utána a készülék tárhelyére, aztán a készülékben be állítottam a .exe file elérési útvonalát és ezután mikor rá mentem arra, hogy GPS, akkor kijött egy Warning üzenet, hogy az aplikációnak sikertelen volt az elindítása, és utána rákérdett, hogy akarok egy gyári visszaállítást végezni, ötlet, hogy miért nem működik, vagy ha valakinek van ilyen készüléke akkor milyen alkalmazást rakott rá? honnan töltötte le? Köszi előre a segítséget2017. ápr. 17. 12:35
1/1 anonim válasza:
Lehet hibás az indító file, visszagondolva bármi baja van, akkor hibaüzenet formájában "mondja", akkor viszont már tudni mi a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!