Androidon halk az IGO navigációs hangja. Ha szólmögötte a zene. Lehet ezzel valamit csinálni?
Elindítom a telefonomon a zenelejátszót, majd az igo-t.
A navigáció idejére a zenét leállítja de a beszédet szinte egyáltalán nem lehet hallani. ez mitől lehet és hogyan állíthatom be? Esetleg más is tapasztalta már?
Tehát egy ezközön menne a zene és az igo.
-Miért kapcsolom be a zenét? - Mert amég egyenesen haladok sok kilóméteren keresztül akkor szól a zene, majd ha a navinak közlendője van elmondja hova menjek addig elhalkul a zene és menne a navi. De ilyenkor annyira halk hogy nem hallom. Ez lenne a kérdés mit lehetne ezzel csinálni?
Kedves válaszadók. Én úgy gondoltam hogy ezt a fórumot hozzáértő emberek is olvassák.
Olyan válaszokat vártam volna hogy pl. sys.txt ben talán lehet valahogy hangosítani, vagy az android beállításaial lehet játszani. Azt a választ nem tudom elfogadni hogy nem megy együtt, mert megy csak mikor mondja merre menjek olyan mintha suttogna. Ezzel mit lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!