Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hol tudok olyan GPS-t venni...

Doki1968 kérdése:

Hol tudok olyan GPS-t venni és melyik az, amelyik TÖBB CÍM esetén azokat optimalizálni tudja?

Figyelt kérdés
Ez az a funkció ami távolság szerint sorba rendezi,ha több címet akarok érinteni.Mutatja,hogy első - második .... hetedik.A mostani GPS (NAVON A500 - iGO van rajta) is tud hasonlót (köztespont felvétele) de nekem kell sorba rendezni őket,különben a beírás sorrendje szerint cikázik össze-vissza.

2017. márc. 12. 15:57
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Az ezer éves igo8 is tud optimalizálni köztespontok között. Csak jól el van rejtve ez a funkció. Most nem emlékszem pontosan melyik menüben van.
2017. márc. 12. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Az Igoban beírod az összes címet majd alul,középen az -egyebek-gomb,abban az -útvonal optimalizálása-.

Az útvonal beállítások-ban pedig azt tudod állítani hogy -gyors-rövid-egyszerű- szisztéma szerint optimalizálja őket.

2017. márc. 12. 17:28
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget! :)
2017. márc. 16. 08:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Elkiabáltam... Nem találom ezt az EGYEBEK gombot (alul középen sem)! Segíts légyszíves!
2017. márc. 16. 08:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Pedig IGO PRIMO-t tölt be,ami igaz nem IGO 8, de ájgo-ájgo.

Lehet ezért nem találom az EGYEBEK gombot?

2017. márc. 16. 08:22
 6/9 A kérdező kommentje:

M E G T A L Á L T A M ! ! ! Van egy kis nyíl inkább fordított V betű, talán ez hasonlít rá csak laposabb: ^

A képernyő alján egy fekete sávban a jobb alsó sarokban

van,fehér és egy menü sor ugrik fel, abban van,hogy:

OPTIMALIZÁLÁS! Köszi még egyszer a "rávezetést", sokat segített!

2017. márc. 16. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én meg ezt felejtettem el:

https://www.youtube.com/watch?v=-XowoM6-3nQ

2017. márc. 16. 14:05
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen igen,ezt láttam,ekkor keseredtem el.hogy nincsen (lent ,középen) EGYEBEK gombom.Kicsit határozatlan és szétszórt az ember aki magyaráz, de végül össze lehet rakni...

Köszi a linket (is)! Vidám napot!

2017. márc. 17. 06:51
 9/9 anonim ***** válasza:
máj. 20. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!