GPS-t vásárolnék, milyet?
Figyelt kérdés
Nem értek hozzá. Igazából külföldi utazásokhoz kéne, autóba. Árkategória ebből adódik, hogy nem kell valami csucsszuper. Érdekelne, hogy megy a térképek telepítése, mit jelent egy eszköznél, hogy térkép nélküli, érdemes-e ilyet venni, mennyibe kerül + Térkép..vagy van olyan amin eleve van térkép és a frissítés, hogy működik..nem napi használat lenne :) köszönöm előre a válaszokat! Ha kérhetem 20-30ezer körüli termékekhez linket is :) köszi2017. febr. 27. 12:20
11/11 Ypszilon1980 válasza:
Ez kb. olyan, mint a fotózás vagy zenehallgatás. Telefonon is lehet, csak éppen nem jó a minősége.
Van, aki a telefonján csinál mindent, végül is ezt is megértem, mert ha azt vesszük, hogy veszel telefont, GPS-t, mp3 lejátszót, digitális gépet külön, az többe kerül, mint egy jobb telefon. Én mégis annak a híve vagyok, hogy mindent arra kell használni, amire alapvetően ki van találva.
Nekem egész jó telefonom van, de a GPS benne hát eléggé gáz, nem olyan érzékeny és nem olyan jó, mint a Garmin navi.
Ezt mindenki döntse el melyik táborba akar tartozni, senki sem rosszabb a másiknál azért, mert máshogy vélekedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!