Európa térkép. Csak a magyarországit ki tudom cserélni frissebbre? Hogyan?
Adott egy régi(Wayteq410)gps.
Igo my way van rajta,teljes Eu.térképpel. 2014-s. Nem "jogtiszta". Szeretném csak a hazai térképet kicseréli frissebbre. Lehetséges?
Mivel az egész készülék 3~4 ezret érhet,nem szeretnék pénzt áldozni erre...
Valaki segítene,hogyan,honnan!
Hát ez az!
...hogy nem értek ennyire hozzá.
Honnan töltsem le?
..."bemásolod a content/maps mappába az .fbl fájlokat..."-ez meg sajna nekem kínaiul hangzik .
Hiába na! Meg kell tanulnom még ezt~azt számítástechnikából,-három évtizedes lemaradásban vagyok =D
54/F
Aha.. Torrentezhet bármit, ha nincs meg a helyén a hozzá tartozó license file, akkor nem "látja", nem lehet kiválasztani, azaz tulajdonképpen: nincs.
Most látom csak: kiveszed a kártyát, kártyaolvasóval belépsz, a gyökérkönyvtárba lesz egy licese mappa, oda kell másolni a térképhez tartozó license filet, az eredeti marad.
A Content mappa MAP könyvtárába kell másolni a friss térképet, régit ne dobd ki, csak nevezd át a kiterjesztését, vagy másold máshova ebből a könyvtárból.
Sok sikert.. StM/73/F
De másképp is lehet csinálni, hadd ne írjak regényt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!