Mi történik ha a GPS-t megformázom?
BluePanther Azure Slim egyszercsak nem hívja be a GPS szoftvert, minden más megy (kép, hang, video).
Viszont a látható fájlok kb 5 kb, de a GPS maga 1,9 Gb foglalva. A többi fájlt nem látom (W7), de biztos ott van. Ha megformázom akkor minden funkció elszáll, vagy csak a telepített Igo? Plse help.
Hát, ha kompletten újrarakod rajta a WinCE 6.0-t, aztán újratelepíted a navigációt, biztos jó lesz.
Sajnos a leírásod alapján (ami nem mindenhol egyértemű) csak arra tudok tippelni, hogy maga a navit indító exe veszett oda, a többi rajta van.
Én azért nem merném csípőből leformázni a tárhelyet.
Még régen egy PDA-val heteket coptam, mire helyre tudtam rakni egy ilyen formázás után.
Ha megformázod, akkor lesz egy jó kis üres tárhelyed, ahová telepíthetsz bármit amit csak szeretnél.
Ja, hogy éppen csak működni nem fog?
Hmmm. Ez is egy szempont.
Egy PDA-n viszonylag szabványos a módszer, de PNA-k esetén sajnos annyira nem.
Keresni kéne a típussal foglalkozó fórumot és ott kérdezni. Ezeket a bigyókat ki kell ismerni, sajnos nincs egyetemes módszer.
Így van, így is tettem. Találtam egy igazi szakembert, aki fél óra alatt helyre rakta a szoftvert.
Happy!
Remek!
Ez a jó a netben, mindenre lehet megoldást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!