Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Mi történik ha a GPS-t megform...

Mi történik ha a GPS-t megformázom?

Figyelt kérdés

BluePanther Azure Slim egyszercsak nem hívja be a GPS szoftvert, minden más megy (kép, hang, video).

Viszont a látható fájlok kb 5 kb, de a GPS maga 1,9 Gb foglalva. A többi fájlt nem látom (W7), de biztos ott van. Ha megformázom akkor minden funkció elszáll, vagy csak a telepített Igo? Plse help.

2017. febr. 14. 08:18
 1/6 Wadmalac ***** válasza:

Hát, ha kompletten újrarakod rajta a WinCE 6.0-t, aztán újratelepíted a navigációt, biztos jó lesz.

Sajnos a leírásod alapján (ami nem mindenhol egyértemű) csak arra tudok tippelni, hogy maga a navit indító exe veszett oda, a többi rajta van.

Én azért nem merném csípőből leformázni a tárhelyet.

Még régen egy PDA-val heteket coptam, mire helyre tudtam rakni egy ilyen formázás után.

2017. febr. 14. 09:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha megformázod, akkor lesz egy jó kis üres tárhelyed, ahová telepíthetsz bármit amit csak szeretnél.

Ja, hogy éppen csak működni nem fog?

Hmmm. Ez is egy szempont.

2017. febr. 14. 09:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam. Sztem is elszállt a MobilNavigator.exe fájl, de még s Dataflash könyvtárat se listázza ki. Ráengedtem a viruskeresőt, de az egészet egy FOUND.000 könyvtárba tette úgy hogy a fájlokat sorszámozta és mind .chk vagy ilyesmi kiterjesztésű lett. Mit lehet ezzel kezdeni? Hogy állíthatom vissza az eredeti fájlokat?
2017. febr. 14. 15:46
 4/6 Wadmalac ***** válasza:

Egy PDA-n viszonylag szabványos a módszer, de PNA-k esetén sajnos annyira nem.

Keresni kéne a típussal foglalkozó fórumot és ott kérdezni. Ezeket a bigyókat ki kell ismerni, sajnos nincs egyetemes módszer.

2017. febr. 15. 07:16
 5/6 A kérdező kommentje:

Így van, így is tettem. Találtam egy igazi szakembert, aki fél óra alatt helyre rakta a szoftvert.

Happy!

2017. febr. 16. 08:05
 6/6 Wadmalac ***** válasza:

Remek!

Ez a jó a netben, mindenre lehet megoldást találni.

2017. febr. 16. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!