Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Garmin dezl 770lmt tényleg...

Garmin dezl 770lmt tényleg olyan jó, mint amilyen drága?

Figyelt kérdés

Hivatalos honlapon nagyon részletesen le van írva mit tud és gyakorlatilag az is,hogy mennyire jó.

De ez a valóságban is így van, és 189900 Ft-ért tényleg egy nagyon fullos GPS-t kap az ember?

2017. febr. 9. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Már 40-ért fullost kapsz, ami mindent tud. Akkor ez mit tudhat még pluszba?
2017. febr. 9. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom kinek létfontosságú a 7"-os üveg képernyő,hogy össze lehet kapcsolni okostelefonnal,meg hogy tolatókamerát lehet hozzá csatlakoztatni(nyergesvontatón hová teszi a kamerát?)az összes többi extrát a szoftver tudja.

Az Igo is tudja ugyanezeket a kamionos információkat.

És azzal sem dicsekednék hogy:"Működési idő: akár 1 óra",a mostani 20.000Ft-os Wayteq-em legalább 3 órát bír...

2017. febr. 9. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
tularazott vacak... 2k ert egy wayteq letoltesz hozza egy igot kamionos adatokkal es kesz :D Anyamnak garminja van de sztem rohadt fapados es az igo 1000x kiforrottabb szerintem mar csak a felhasznaloi kornyezetet tekintve es meg sok masban
2017. febr. 10. 10:11
 4/6 A kérdező kommentje:

Valahogy sejtettem,hogy ez csak egy nagyon túlárazott eszköz lesz,amiben hangzatos dolgok vannak,de közel 200ezer Ft-t nem ér meg.

Mondjuk nekem az szimpatikus,hogy üveg a kijelzője,meg mondjuk hogy jár hozzá az ingyen térkép meg közlekedési infó,de ez az utóbbi nem egy exkluzív dolog.

2017. febr. 11. 15:06
 5/6 anonim válasza:
100%

A hivatalos oldalon elhiszem, hogy 190-ért árulják, de kereskedelmi forgalomban, már jó ideje 140 környékén van.

Ezt a GPS-t kamionba találták ki. Arra, hogy ne tölts el napi akár több órát Németországban ahol a vakondok folyamatosan túrnak és újra aszfaltoznak.

Szóval lényegében a minőséget, tartósságot és pontosságot fizeted meg, valamint azt, hogy nem töltesz napi 1-2 órát dugóban araszolva, ha a vezetés a hivatásod.

A 7" meg azért annyi, mert egy 4-5" kis képernyőt szerinted te mennyire látsz egy kamionban, vagy mennyire kényelmes a városban keresgélni rajta, hogy merre tudsz bejutni egy lerakó-felrakóhoz. Egyébként maga az eszköz gyorsasága se mindegy.

Szemben ezzel a tomtom trucker 6000 van az 110.000 körül van.

Tehát lényegében, ha nem 40 tonnával közlekedsz ez nem a te GPS-ed. :) Személyautóhoz az 5 éves lumia 920-am gps-e is tökéletes.

Az előttem szólók kommentjéhez meg csak annyit, hogy egy alsó kategóriás márkatárshoz ne hasonlítsanak már egy direkt kamionos gps-t. Azt elhiszem, hogy letöltesz hozzá kamionos adatod, csak te abban mikor fogsz beállítani magasságot tengelyszámot stb? Könnyen be lehet az ilyenekkel, meg a tábla nem figyeléssel szaladni egy alacsony felüljáró/híd alá, azután cumi van, jobb esetben meg tolatgatás. :)

2017. ápr. 11. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:

TomTom trucker 6000-el az a baj,hogy maga a lényeg,a kamionra való korlátozások kissé hiányosak,viszont a TMC az kitűnően működik,ezért szereti rengeteg kamionos,főként Németben alias stauland.

Kérdés az,hogy ha ez a Garmin a kamionos korlátozásokat jól tudja-e és ezzel úgy is tervez,plusz ugye a TMC is remekül működik,akkor már megérte azt többlet kiadást,persze azért az eredeti 189ezer Ft tényleg kissé sok még így is.

2017. ápr. 12. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!