Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Teclast X70 R tableteten,...

Teclast X70 R tableteten, hogyan tudom a programot áttenni SD kártyára?

Figyelt kérdés

Kaptam karácsonyra egy Teclast X70 R tabletet. Sajnos nem találok hozzá magyar nyelvű leírást, kezelési utasítást. Bővíteni lehet microSD kártyával, mivel a belső tárheklye nagyon kicsi, 4 Gb. Olyan gondom van, hogy ha programot töltök le és telepítem utána nincs lehetőségem a beállításoknál, hogy a installált program, vagy annak az adattároló fájlokat áttegye az sd kártyára, mit a korábbi androidos tabletemen.

Tud valaki erre megoldást, vagy ehhez a készülékhez leírást, linket(akár angol nyelvű is jöhet).

2017. jan. 4. 14:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Töltsd le, telepítsd az App2SD programot, ezzel lehet átteni az SD kártyára a kijelöltet, már ha ez lehetséges és nem rendszerprogram, vagy annak része.
2017. jan. 4. 21:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Kipróbálom és beszámolok róla.
2017. jan. 5. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Letöltöttem, telepítettem, elindítottam, de nem boldogulok vele. Hibaüzenettel leáll. Letöltetett egy másik programot One Click Root-ot. Ezzel sem tudom mit kell tennem. Van valami javaslatod, hogy hogyan kell használni a programot?
2017. jan. 5. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Aha.. Nekem természetes, minden telefonom legalább 6 éve: rootolt.

Most, hogy mondod, rájöttem, azért nem megy.

Rootolni kell, bocs de arra nincs tippem, neten keresgélj, én is azt tenném.

2017. jan. 5. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha az OnClickRoot *.apk kiterjesztésú, akkor csak futtatni (indítani) kell a készüléken, és ha nincs nagyon "lezárva", akkor rootolt lesz.
2017. jan. 5. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos OnClickRoot azt üzeni, hogy nem szerepel a készülékem a listáján, ezért nem tesz vele semmit.
2017. jan. 6. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!