Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hogyan kell beüzemelni a...

Hogyan kell beüzemelni a GPS-t? (több lent)

Figyelt kérdés
Egy Smailo HD gps-ről van szó. A készülék bekapcsol, de mikor rámegyek a navigációra, azt írja hogy írjak be útvonalat, de az OK után semmi nem történik. Használatiutasítást nem adtak hozzá (Emagról lett rendelve). Hogy kell ezt használni? Neten semmit nem találtam róla.

2016. dec. 26. 17:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Oké, létrehoztam egy maps mappát, belemásoltam, ugyanúgy semmi.
2016. dec. 26. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Az IGO-nak (meg a többinek is) megvan a maga mappaszerkezete, aszerint kell létrehozni és értelemszerűen a mappákat a belevaló anyaggal feltölteni.

Amit küldtem, abban ott a kpl. mappaszerkezet, talán annyi még, hogy egy IGO8 főkönyvtárban van, ami ott kibontás után látható.

Az IGO8 lehetne akármi más is, de akkor a sys.txt idevonatkozó tartalmával "követni" kell (módosítani).

Jobb, ha nem bántod...

2016. dec. 26. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!