GPS 20 ezer körül?

Figyelt kérdés
2016. dec. 22. 11:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi van vele? Bemész a boltba, és veszel egyet. Márkát ebben az árkategóriában nincs értelme írni, mert nagyjából mind egyforma, akár egy no name kínait is vehetsz. Ha tudod, hogy honnan tudsz friss térképeket beszerezni, és ezt rá is tudod tenni, akkor bármilyet vehetsz, ha ezeket nem tudod, akkor szánj rá több pénzt, és ingyenes élettartam frissítéssel vegyél, ha nem akarod az elavult térképek miatt kidobni 3 év múlva.

Pl. ilyet: [link]

2016. dec. 22. 11:53
 2/5 nemcso ***** válasza:
Húsz körül navi program nélküliek vannak. Ha tudsz rá szerezni programot és térképet magad, akkor mehet.
2016. dec. 22. 13:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Innen is vehetsz, teljesen jókat árulnak.

[link]

2016. dec. 26. 05:52
 4/5 tomika36 válasza:

Enyibe ne is gondolkodjál. Ha navi, akkor csakis garmin-t vegyél. Már vagy 8 éve vettem az enyémet. Akkoriban kínáltak mindenféle fosomságot. Én mondtam, hogy nem kell bele aranyóra, video, játék stb., amivel a szart szokták eladni, hanem olyan kell, amit csak navigálásra használnék, de azt tudja!!

Az eladó mondta, hogy akkor csak a garmin, ami a navik rolls royce-a.

És tudod igaza volt!

8 év után, ha most minuszokban előveszem a kocsi kesztyűtartójából bekapcsolom és az akksija félig töltve van, működik. Hozzáteszem, már vagy fél éve nem kapcsoltam be. Navigáláskor mindent időben előre mutat, mond, a képernyőn akkor ér oda a kocsi a kereszteződéshez, amikor a valóságban is. Ha étterem, vagy érdekesség (POI) kell azt is kezeli. Mi más kell még.

A Garmin csak navikkal foglalkozik, így ha valamihez ehhez értenek. Az újabbakat megveszed, és kérheted élettartam térkép frissítéssel, ami annyit tesz, hogy amíg a navid navi, addig ingyen frissítheted azt. Tartós, megbízható szuper szerkezetek.

És nem esel olyan csapdába, mint egyik ismerősöm. Megkért kísérjem el Budáról egy budai címre, ahol egy kocsit akart megnézni. Egyikünk sem pesti csak ott tanultunk. Kérdeztem vigyem-e a garmint, amire ő azt mondta nem kell ott van az övé (MIO) friss szoftverrel, nem lesz gond. Elindultunk, majd fél óra után jeleztem neki, hogy nem vagyok ugyan jártas Budapesten, de mit keresünk a Petőfi hídon?

Bekapcsoltam a hátsó ülésen a garmint 15 percen belül a címen voltunk.

Ennyi a különbség.

2016. dec. 26. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Veszel egy WayteQ X985 BT készüléket ( [link] ), teszel rá egy Primo-t, feltöltöd friss térképekkel, domborzattal és pont olyan jó, mint a Garmin. Ha a Primo nem tetszik, tehetsz rá más iGO navigációt is (pl. iGO8 vagy Nextgen), ezt pl. a Garminnal nem tudod megcsinálni. Tehetsz rá egyszerre több navigációs szoftvert is (az enyémen három van, egy iGO8 és két különböző Primo), azt indítod, amelyiket akarod, a Garminnal ezt se lehet megcsinálni. Az iGO8 is és a kép Primo is térkép cserélős (NNG, Here, TomTom), azt a térképed használod, amelyiket akarod, azt hiszem, a Garminnal ezt se lehet megcsinálni.
2016. dec. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!