Nyomon követném a párom. Lehetőségek?
Párom munkanélküli, mondhatjuk, hogy eltartom. Amíg nem vagyok itthon, de amikor itthon is vagyok rendszeresen egyszerű ürügyekkel megy el itthonról, hogy boltba megy pl, ami legalább 2 órát vesz igénybe, stb.
Szeretnék egy eszközt, amivel nyomonkövethetném, hogy hol jár ilyenkor. Sajnos a telefonos dolgok nem játszanak, kódolt készüléke van. Valamint nem rendelkezik jogosítvánnyal, úgyhogy az autó sem jó.
Ilyenre gondolok, hogy kabát belső zseb, stb.
Szembesült már valaki ilyen problémával?
A párod kódolja előtted a telefonját?
Milyen családban éltek ti?
Férfi vagy nő a párod?
Ha iPhone készüléke van, az icloudjába bejelentkezve a netről is követheted merre jár.
Te mekkora suttyó vagy barátom....szakíts vele..ez nem kapcsolat...nekem se kéne ilyen bizalmatlan beteges partner.
Gondolom kielégítetlen a párod minden téren,ezért van okod feltételezni a félrelépést....ez a te hibád
Ez a követősdi szánalmas.
Ha úgy érzed nem bízol benne, akkor ez nem normális párkapcsolat, szakíts vele.
Amúgy ha nőről van szó, akkor egyáltalán nem gyanús a kétórás vásárlás.
És különben is, ha kiderül valami, azzal mire mész?
Ha ő rájön, hogy nyomozol utána, akkor ennek a kapcsolatnak gyakorlatilag vége. Akkor is, ha igazából neked vásárolt ajándékot...
hehehe :-D
boltba megy ami legalább 2 órát tart?
edesanyámpicibogara, dugni jár!
ha androidos teloja van tegyél ra Cerberust
ha iphone akkor talán az icloudon berakod családba és utána megy a findmyphone a te telodrol, na akkor ki fog derülni melyik boltban volt
Én megértem a problémád, ok nélkül nem akarod baszogatni és nem akarsz rosszul kijönni a dologból.
Szerintem tölts le a telefonodra alkalmazást amit tudsz netről követni merre van és egyszerűen mondd neki,hogy vigye el a telefonod a barátnődnek/isnerősödnek, mert kölcsönadod pár napra. Ha közben elcsatangol,látni fogod a keresőn.
De biztos vagyok benne,hogy lehet ilyen nyomkövetős dolgot venni amit netről követsz. Csak kérdés,hogy mennyibe kerül. Miért nem mész egyszer utána?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!