Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hogyan tudom visszaállítani a...

Tompapaha kérdése:

Hogyan tudom visszaállítani a gyári fájlokat Navon N490 plus navimra?

Figyelt kérdés

Vettem használtan egy Navon 490 plus navit, amin nagyon régi térkép volt és csak Magyarország. Letöltöttem egy teljes Európa térképcsomagos iGo Primo-t. Mielőt felmásoltam volna az új iGo-t, leformáztam a gps-t így a gyári fájlok is oda lettek. Mikor rányomtam a formázásra, akkor rögtön kapcsoltam, hogy talán nem kellett volna. Most a navi működik, az iGo elindul rajta, de nem talál gps jelet.

Meg lehet orvosolni valahogy a problémát?

2016. okt. 15. 23:57
 1/1 anonim válasza:
Elvileg rendszerbeállításoknál kellene egy olyannak lennie, hogy "teljes rendszer visszaállítás" vagy valami ilyen "visszaállítás" cucclit keress a beállításokba.
2016. okt. 22. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!