Hogyan tudnám beállítani a navigációs utat?
Ma vettem egy Serioux GPS-t és minden oké lenne, csak épp nincs rajta program (gondolom) amivel maga a navigálás működne. Nem értek egyáltalán hozzá. Majdnem három óra alatt arra sikerült rájönnöm, hogy egy IGO nevű progi kell hozzá, de letöltöttem, de nem volt meg a exe fájt egyiknél sem, nem kapta meg a készülék stb.
Valaki lenne olyan kedves, hogy segítene honnan tudnám beszerezni és hogyan megy a telepítés? Köszi.
Ha ilyen van, ezen Windows CE 6.0 Oprendszer fut, az androidra való IGO az pont nem jó neked.
Nem vagyok nagy szakértő , én a torrent oldalakon láttam windows phone-ra való iGokat, de azokon nem ez a régi OPrendszer fut. ( Van egy 10 éves Asus Mypal PDAm, azon van ilyen régi oprendszer)
Vannak netes fórumok, a google-ba a iGO windows CE kifejezésekre értelmes keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!