Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hol lehet GPS-re IGO-t telepít...

Hol lehet GPS-re IGO-t telepíttetni (Budapesten) és mennyiért?

Figyelt kérdés

2016. aug. 29. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Otthon.

Ingyen.

Én is használtam.

De ha az ingyenes navi miatt kell, szerintem jobb a Google térkép.

Próbáld ki.

2016. aug. 29. 12:44
 2/6 anonim ***** válasza:

A dolog úgy működik, hogy mondjuk én illegálisan letöltök (lopok) egy navigációs rendszert (már ha nem ingyenest használok) és feltelepítem egy készülékre.

Ezt max. a sajátomra teszem meg, inkább csak a kíváncsiság kedvéért, de pénzért nem.

(Azért biztos találsz valakit, aki megteszi)

2016. aug. 29. 17:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Szepvolgyi ut 35-37-ben megoldjak, bar altalaban cegek szoktak kerni ilyesmit, es jo draga.
2016. aug. 31. 03:27
 4/6 anonim ***** válasza:

GPS-re nem lehet, az helyből célkészüléket jelent és nem programozható, de ez csak kötözködés :-)

Az iGO az program, az okoseszközt igényel. A legtöbbe bele van építve (az árába is) valamilyen navigációs program. (Vagy nem, akkor azt lopsz magadnak, amit akarsz, a te dolgod, hogy vágod esetleg agyon a masinádat.)Aki ezt profi módon csinálja, az először is a munkájáért kér pénzt. Ha jogtiszta programot telepít fel, (ilyen iGO-ból nem nagyon van), az nyilván pénzbe kerül, általába többe, mintha a készüléket programmal, térképpel együtt veszed.

Ha lopot, neked pénzbe nem kerülő programot telepít fel, akkor az ügyvédi költségez kér hozzájárulást :-)

2016. aug. 31. 13:26
 5/6 Körömcsiga ***** válasza:

#4: Nem beleépítve van a navigációs program, hanem telepítve... Hamár kötözködsz. ;)

Kérdező: Play áruház, Ios áruház megkeres, telepít. Fizető szoftver, magyar térképre figyelj oda, hogy van-e benne!

2016. szept. 5. 07:42
 6/6 anonim ***** válasza:

#5 Van egy beépített része, ami megmondja a masinának, hogy hol van a szoftver működő része, a belső tárolóban vagy a külső kártyán. Mivel a GPSgyártók egyrésze "slendrián", ezért a fixen beépített indítóprogramot több-kevesebb trükközéssel meg lehet kerülni. A szoftver nélkül eladott legolcsóbb kütyük fel is ajánlják a beállíto menuben, hogy írd be a navigációs program elhelyezkedét.

A GPS elnevezés tartalma az évek során változott. Erdetileg nem volt más, amiben csak fixen beépített program volt, azután voltak a PDA-k, amik úgy működtek, mint egy számítógép, választhatsz a futtatható programfájlok között. Ma GPS-nek a korábbi PNA-kat hívják, ahol a menüböl programot választhatsz minden funkcióhoz, anélkül, hogy tudnád, mi is az. A PDA-k kihaltak, a teljesen fix programú "igazi GPS-ek" ma is élik világukat igényesebb és jobban eleresztett vásárlóknak. Ezek ugyanis stabiabbak, a fixen beégetett program nem tud elszállni, elveszni.

2016. szept. 6. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!