Hol lehet GPS-re IGO-t telepíttetni (Budapesten) és mennyiért?
Otthon.
Ingyen.
Én is használtam.
De ha az ingyenes navi miatt kell, szerintem jobb a Google térkép.
Próbáld ki.
A dolog úgy működik, hogy mondjuk én illegálisan letöltök (lopok) egy navigációs rendszert (már ha nem ingyenest használok) és feltelepítem egy készülékre.
Ezt max. a sajátomra teszem meg, inkább csak a kíváncsiság kedvéért, de pénzért nem.
(Azért biztos találsz valakit, aki megteszi)
GPS-re nem lehet, az helyből célkészüléket jelent és nem programozható, de ez csak kötözködés :-)
Az iGO az program, az okoseszközt igényel. A legtöbbe bele van építve (az árába is) valamilyen navigációs program. (Vagy nem, akkor azt lopsz magadnak, amit akarsz, a te dolgod, hogy vágod esetleg agyon a masinádat.)Aki ezt profi módon csinálja, az először is a munkájáért kér pénzt. Ha jogtiszta programot telepít fel, (ilyen iGO-ból nem nagyon van), az nyilván pénzbe kerül, általába többe, mintha a készüléket programmal, térképpel együtt veszed.
Ha lopot, neked pénzbe nem kerülő programot telepít fel, akkor az ügyvédi költségez kér hozzájárulást :-)
#4: Nem beleépítve van a navigációs program, hanem telepítve... Hamár kötözködsz. ;)
Kérdező: Play áruház, Ios áruház megkeres, telepít. Fizető szoftver, magyar térképre figyelj oda, hogy van-e benne!
#5 Van egy beépített része, ami megmondja a masinának, hogy hol van a szoftver működő része, a belső tárolóban vagy a külső kártyán. Mivel a GPSgyártók egyrésze "slendrián", ezért a fixen beépített indítóprogramot több-kevesebb trükközéssel meg lehet kerülni. A szoftver nélkül eladott legolcsóbb kütyük fel is ajánlják a beállíto menuben, hogy írd be a navigációs program elhelyezkedét.
A GPS elnevezés tartalma az évek során változott. Erdetileg nem volt más, amiben csak fixen beépített program volt, azután voltak a PDA-k, amik úgy működtek, mint egy számítógép, választhatsz a futtatható programfájlok között. Ma GPS-nek a korábbi PNA-kat hívják, ahol a menüböl programot választhatsz minden funkcióhoz, anélkül, hogy tudnád, mi is az. A PDA-k kihaltak, a teljesen fix programú "igazi GPS-ek" ma is élik világukat igényesebb és jobban eleresztett vásárlóknak. Ezek ugyanis stabiabbak, a fixen beégetett program nem tud elszállni, elveszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!