Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Mit kell írnom a . Sys-be?

Mit kell írnom a . Sys-be?

Figyelt kérdés

Adott egy Q503 5" GPS, 128 MB RAM, 480x272 GPS készülék, és az iGO Primo-t szeretnék rá rakni, azonban nem találtam semmit arról, hogy a .sys fájlba, milyen értékeket írjak ennék a modellnél. Nagyon hálás lennék a segítségért!

Előre is köszönöm szépen!

#GPS #.sys
2016. aug. 21. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb ezek fontosak:

[gps]

port="auto"

baud="auto"

[interface]

show_exit=1 ;kikapcsológomb megjelenítése

resolution_dir="480_272"

[rawdisplay]

screen_x=480

screen_y=272

Itt van egy (majdnem) teljes lista:

[link]

2016. aug. 21. 20:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem akar GPS jelet találni :/

Ilyenkor mi a teendő?

2016. aug. 23. 00:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezzel meg tudod nézni a pontos port és baudrate adatokat.

Azt írd be a sys-be!

[link]

2016. aug. 23. 19:51
 4/4 A kérdező kommentje:

Port: COM1

Baud: 4800

Protocol: NMEA

Beírtam a .sys-be formailag, ahogyan a honlapon volt. GPS jelet mostmár talál, azonban 3-as jelről hirtelen eltűnik a GPS-jel (azt írja, hogy ki van kapcsolva), majd ahogy kiírja, hogy GPS-jel automatikus keresése, már vissza is ugrik 3-as erősségű jelre, ezt körülbelül fél percenként csinálja. Mi rá a megoldás? Esetleg rosszul írtam be valamit?

Köszi a válaszokat!

2016. aug. 25. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!