Milyen navigációs szoftverek vannak ahol az autópálya minden sávja látható?
A legtöbb navigációs program útkereszteződéskor, elágazáskor mutatja hány sáv van, azon belül is azt, amelyik Neked jó a tovahaladásra.
Csak úgy a puszta közepén az autóúton nem tesznek ilyet.
Hát igen, de arra vagyok kíváncsi melyik mutatja azt amit te is írtál. Nekem a régi navigációmon az igo 8 nem mutatta.
Nekem valami ilyesmi kéne, ha működik a link:
Vehetsz WinCE alapú GPS-t mire Te teszel rá valahonnan pl. egy IGo Primo-t térképekkel. Ilyen PNA pl. a Wayteq 985BT.
Vehetsz előre telepített programmal és térképpel, pl. Garmin, Becker, Mio, TomTom készüléket, ezek is tudják a sávinformációt.
De vehetsz androidos Wayteq 995BT -t előre telepített Sygic szoftverrel és térképpel, vagy Wayteq 995BT -t, melyre GooglePlay alól teszel rá ingyenes szoftvert, vagy vásárolsz rá szintén onnan. Androidos szoftver + térkép pl. Sygic, IGO, HERE WeGo, Google Maps, Mapfactor Navigator.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!