Labi80 kérdése:
License probléma egy navon n670 plusra hogy ne csak a magyar térképet mutassa?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 06:57
1/4 anonim válasza:
Könnyen lehet (ennyi információbol)..
3/4 A kérdező kommentje:
Az a probléma hogy rajta van gyárilag az egész EU térkép, csak szerintem a license miatt nem megy csak a magyar térkép. Próbáltam felrakni egy másik igo-t, azzal viszont nem indult el. Uh kellene egy tuti license ha valaki tud igo8-hoz szóljon.
2016. júl. 13. 07:31
4/4 anonim válasza:
Tuti license, ahogy Te gondolod, nincs...
Egy bizonyos IGO-hoz, egy bizonyos licensz tartozik.
A Navon ezen kívül hekkelős változat, az nem megy csak úgy, hogy fellökök a kártyára egy IGO aztán GOOOOO...
Megoldás ott van a neten, meg kell keresni, Navonra is tettem fel IGO-t, nem emlékszem hogyan, de ott és akkor megkerestem a hogyanját és megcsináltam. Meg van jó néhány más is, ahol trükközni kell.. Pl. Mio család Demady stb. Ott is van megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!