William Tell kérdése:
Melyik a legjobb offline ingyenes GPS navigáció androidra?
Figyelt kérdés
Lehetőleg keveset foglaljon és low-end (Samsumng Galaxy Y) hardveren is jól fusson.2016. jún. 27. 14:20
1/4 anonim válasza:
én a "here maps"-ot használom első körben le kell töltened az országok térképét, tetszés szerint, de utána ingyenes.
én német-cseh-magyar-szlovák területen használtam és mindig jól működött
2/4 A kérdező kommentje:
de valami egyszerubbre gondoltam. nekem a here sygic waze mainstream appok nem a favoritjaim mert tulzottan a designra mennek ra egyszeru kell es funkcionalis
2016. jún. 27. 18:24
3/4 anonim válasza:
Rátolod az Igot és örülsz. Szülinapp Igo ingyenes volt ,de a többit is rá lehet okosítani.
4/4 anonim válasza:
Az OSMAnd (Openstreetmap Androidra) és a maps.me, amelyek nálunk beváltak. A Galaxy Y viszont nagyon régi modell, azon semelyik nem fog gyoran futni, a GPS vételed is sokkal rosszabb lesz, mint a korszerű telefonokon és a tárhely is kevés lesz offline térképek letöltögetéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!