Vidékinek melyik a legjobb GPS-navigátor budapesti autós közlekedéshez?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 18:07
2/7 anonim válasza:
Ebben a kontextusban még nem vizsgáltam meg a kérdést, de nekem egy no name, 20 ezer forintos kínai gps-em van már 6 éve, rátettem egy IGO8-at, térképet frissítem fél-egy évente, és probléma nélkül bejártam vele Európát Bécstől Vilniusig, de Budapesten is megállja a helyét. Más navigációkat nem ismerek, nem is próbáltam még, mert ezzel tökéletesen elégedett vagyok.
3/7 anonim válasza:
Nem írtad, hogy milyen GPS készüléket használsz.
Online GPS használat esetén (telefon, internettel) a Waze, offline használat esetén (pl. WayteQ) az iGO Primo NNG térképpel.
4/7 anonim válasza:
Nekem Sygic volt a telómon, de kicsit zűrös a frissítése, ezért most Waze van. Korrekt program.
5/7 anonim válasza:
Nekem offline a Here jött be.
Van egy Lumiám. A telefont utálom de GPS jó benne!
6/7 anonim válasza:
De olyan nincs hogy vidéki meg budapesti
7/7 anonim válasza:
HERE maps. Van androidra, IOS-re és Windows Phone-ra is. Le tudod tölteni offline használatra a térképeket, de képes a közlekedési infókat is figyelembe venni. (ehhez mobilnet szükséges)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!