Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hogyan kell installálni ezt a...

Hogyan kell installálni ezt a GPS-t?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy Wayteq x955 készüléket. Mellékeltek hozzá egy rendkívül rövid és leegyszerűsített használati útmutatót. Ezen kívül kaptam még hozzá egy 5 pontban felsorolt egy-egy mondatos Sygic szoftvertelepítési tájékoztatót és egy kódszámot, ami azzal a mondattal zárul: A telepítéshez ajánlott Wifi kapcsolat.

Ahol lakom, nincs Wifi lefedettség, csak a pár tízkilométerre lévő MOL-kúton.

Mi a menete a GPS beüzemelésének? A kapott tájékoztatók alapján nem tudom működésbe hozni a GPS-t. Ehhez kérem hozzáértők segítségét. (nincs okostelefonom, és a számítástechnika sem az erősségem)

#Wayteq-x955
2016. febr. 20. 15:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sikerült beszélnem az ügyfélszolgálattal: csak wifin keresztül telepíthető a működtető szoftver és a kiválasztott térképek.

Ezen kívül kell lenni gmail.com email címnek vagy fióknak, akinek nincs, annak nyitnia kell egyet.

Innentől kezdve magán a GPS-en (Wayteq x995) elvégezhető a telepítés, a lépéseket egymás után értelemszerűen lehet végrehajtani.

Fogalmam nincs, hol érhetek el szabad Wifit, mert voltam tankolni a benzinkúton, de ott még sincs, és a kisvárosban nem is tudtak ilyenről.

2016. febr. 22. 10:27
 12/16 anonim ***** válasza:
A wifi router elég hétköznapi dolog, csak számodra egy futurisztikus űrtechnológia. Annyira különleges, mint egy hajszárító. Megkérdezed az ismerőseidet, szomszédot, van-e és használhatnád-e a telepítés idejére.
2016. febr. 22. 10:52
 13/16 A kérdező kommentje:

12-re:

Sajnos kellemetlen helyzetben vagyok. A szomszédaimnak (családi házas környezet) nincsen Wifijük, a Postán és az Önkormányzatnál sincs. Kistelepülésen élek, akiket ismerek, internetjük sincs. A gyerekemet hívtam (lakik tőlem 150 kilométerre) neki van, de azt mondta, egy ilyen 4-5 gigás letöltést nem bír el a netelőfizetése.

Keresgéltem a neten magyarországi wifi-free térképet/listát, eddig használhatót nem találtam. Kerestem fizetős wifit, de eddig ennek se leltem nyomát.

2016. febr. 22. 11:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Valamit már találtam, ezt a WifiZone hotspotot, de ez még csak Budapesten működik 22 helyen. Azt kell még kiderítsem, hogyan lehet igénybe venni, ha ez működik a Fővárosi Nagycirkuszban is. Vajon be kell menni az épületbe, vagy működik az épület előtt állva is? (vagy az előtte parkoló autóban is?)
2016. febr. 22. 12:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Stan es Pan 2016 ? :-)
2016. febr. 22. 14:53
 16/16 A kérdező kommentje:

15-re :

Nem, csak így jár az, akinek nincs a környezetében segítség, és a számítástechnikai ismeretei csekélyek.

Megoldódott : elvittem egy számítógép szervizbe (tőlem 24 km), holnapra telepítik a működést biztosító szoftvert és Magyarország térképét.

2016. febr. 22. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!