Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Valaki kérem segítsen nekem,...

Valaki kérem segítsen nekem, és magyarázza el érthetően (? )

Figyelt kérdés

Hogyan lehet számítógépen elkészített útvonaltervet (google maps) okostelefonra átvinni.

Mobilon nem tudtam olyan pontosan megadni az útvonalat, mint ahogy szeretnék menni.

Székesfehérvár - Hatvan útvonal, fizetős utak elkerülése, és nem érdekel ha picit hosszabb az út, de próbáltam minnél jobban leegyszerűsíteni az útvonalat.

Valahogy a neten elkészített útvonalat el lehet menteni, és bemásolni a telefonba. (Sony Ericsson Xperia X10 mini)

Akár itt, akár privátban is szívesen fogadom a válaszokat.

Köszönöm.

2016. febr. 12. 09:20
 1/4 anonim ***** válasza:

nem lehet kimásolni az url-jét?

beilleszted pastebin.com-on és megnyitod a xperian a linket, vagy e-mailben elküldöd

ez a link amúgy nyisd meg az experian

[link]

2016. febr. 12. 09:25
 2/4 A kérdező kommentje:

A GPS-t így tudom használni, mert nekem az aktuális helymeghatározás miatt kellene.

Olyan kis eltévedős vagyok. :D

2016. febr. 12. 09:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ugyan azzal a google fiókkal jelentkezel be a böngészőben mint a telón és ha el tudod kedvencnek menteni az útvonalat akkor már csak a telefonon be kell tölteni és kész.
2016. febr. 12. 14:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Mit szarakodsz? Egy normális gps mindent tud .Úgy állítom be ahogy akarom. Nekem is van telefon is meg tablet, de közel se jó navigációra. Csak GPS!!!
2016. febr. 17. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!