Van egy Mio Spirit 6900 lm gps-em. Adtak hozzá egy telepítő lemezt és meg akartam nézni a használati utasítást. Hogy oldjam meg? ( bővebb lent)
Figyelt kérdés
Az lenne a probléma hogy amikor elindítom a lemezt kiírja hogy nyelvek. Én természetesen a magyarraentem rá. Aztán ott van hogy használati utasítás, valami gps dolog meg azt hiszem szerződés vagy szabályzat(bocs most nem emlékszem hogy mik voltak kiírva). Én rámentem a használati utasításra és kihozta az adobe reader letöltésének honlapját. Mivel eleve meg volt már az adobe ezért azt hittem hogy frissítést kell letölteni. Minden rublikát kitöltöttem letöltődött és amikor rá akartam menni semmit nem hozott ki. Próbáltam minden hogyan de sehogy sem sikerült. Hogy tudnám megnézni?(bocs kicsit hosszúra sikerült)2015. dec. 31. 18:43
1/1 anonim válasza:
Jesszusomuramisten, rendesen becsúsztál a csőbe. A cd-n a mappaszerkezetben keresd meg a pdf-eket és ott nyisd meg, ez a legegyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!