Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Milyen GPS-t ajánlanátok...

Milyen GPS-t ajánlanátok taxizáshoz, futárkodáshoz?

Figyelt kérdés
Max. 50ezerig illetve az érdekel engem, hogy mivel tudnak többet mint egy okos telefon.

2015. dec. 11. 22:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az utolsó gondolatoddal abszolút egyetértek, ezzel meggyőztél. :)

Én is Primot (vagy belföldön a Szülinappot) használok, a waze és társai nem váltak be. Viszont az androiddal csak jó tapasztalatom van, ebben lehet része van annak, hogy régebben, gyengébb telefonokra magamnak csináltam romot, meg erős telefonból is megbízhatót vettem.

2015. dec. 13. 20:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy korlátlan előfizetéssel vennék egy note4et 10ezer a havidíj + 19 hónapig 7000 pár száz a telefon. Belföldön korlátlan beszélgetésem van. Na most ez elég jó lenne mert sokszor van, hogy fel kell csörgetni az ügyfélhez...
2015. dec. 13. 23:53
 13/15 A kérdező kommentje:

A forgalomfigyelő a trafikat is jelzi?

Olyan GPS progi kéne ami nézi, hogy az adott úton mennyi a megengedett sebesség és szól, hogy ha túl léptem illetve ami jól beméri a trafikat és a rendőröket. :)

Erre melyiket tudnál ajánlani?

2015. dec. 13. 23:54
 14/15 anonim ***** válasza:
A Note 4 erős hardverű mobil,vagy inkább kéziszámítógép,de 140 ezerért,hát te tudod.. De ott is az a baj hogy drága feltűnő darab és kilopják a kocsiból,amíg az irodaházakban kóvályogsz ,főleg a fővárosban..Bár ha taxizol és ki sem szállsz egész nap akkor oké.
2015. dec. 14. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyik sem "méri be " a rendőröket! A waze ami androidra (is) van ott a többi felhasználó jelentheti ha rendőrt lát és azt szétkürtölik a többi felhasználónak. De ez elég kétes infó,sokszor elavult már ,vagy téves. Dugókat is jelez,és alternatív utat ajánl.

A sebbességhatárokat az Igo tudja és beállítható hogy szóljon ha túlléped. Mondjuk szerintem roppant idegesítő funkció :D Tmc vevővel kezeli a baleseti helyszíneket és elkerülést javasol. Trafi adatbázis letölthető hozzá,persze ezek fixek ,nem frissülnek,csak ha te kézzel otthon letöltöd az új adatbázist,ami sokszor tévesen jelez,ezért csak a fix trafikat érdemes leszedni rá.. Mobil autós trafit nem fog jelezni neked.

A tomtom az dugókat baleseteket stb jelez szintén rádiós adatkapcsolaton át és naprakészebben mint a tmc vevős igo.Sebbeséghatárt ez is tudja.

2015. dec. 14. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!