Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Van olyan mobiltelefonos...

Van olyan mobiltelefonos alkalmazás amin ki tudok jelölni egy adott útvonalat és azon végigvezet?

Figyelt kérdés
Úgy minta GPS gyakorlatilag, csak az útvonalat én akarom elkészíteni.

2015. nov. 24. 16:47
 1/4 Budwa ***** válasza:
Ha tudod az útvonalat, akkor miért kell GPS? Nem értem. A GPS lényege pont az, hogy kikerülje neked a torlódásokat és minél rövidebb vagy gyorsabb útvonalat találjon neked. Ha szeretnél érinteni több várost a célig, természetesen beállíthatsz köztes célpontokat is és úgy tervezi. De az, hogy te melyik útvonalon haladj, azt nem tudod megcsinálni, mivel nem erre van a GPS
2015. nov. 24. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
nekem városon belülre kéne kiránduláshoz, városnézéshez és azért kell a gps jelleg mert attól, hogy térképen látom nem biztos h a valóságban is látom, érted, a gps meg szólna ha letérek az (általam kijelölt) útvonalról
2015. nov. 24. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Azt amit keresel pont egy gps alkalmazás.

IGO

Sygic

stb...

2015. nov. 25. 08:42
 4/4 anonim válasza:
Szúrj bele az útvonalba köztes címeket, így "rá tudod kényszeríteni", hogy azt az útvonalat generálja, amit te szeretnél.
2015. nov. 28. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!