Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Hard reset hangerőgomb nélkül?...

Mosmetro kérdése:

Hard reset hangerőgomb nélkül? (Wayteq 7Q GPS)

Figyelt kérdés

Tavaly karácsonyra lettem gazdagabb az említett tablettel, ezidáig egészen csodásan működött, ám ma bekapcsoláskor nem jutott tovább a fekete WayteQ feliratú kezdőképernyőnél, még a töltést jelző forgó kerék sem jelent meg. Ha meg kikapcsolt állapotban bedugnám tölteni, a töltés időtartamától függetlenül folyamatosan az akkumulátor üres jelet mutatja.

Egyetlen ötletem a problémára egy factory reset, de a tableten nincs hangerőgomb. Ugyan a hátán van egy kis lyuk a microSD kártya mellett, ám nem jöttem rá, hogy az mikrofon, vagy reset gomb (enyhébb próbálkozások alapján nemigen lehet benyomni). Mindennemű segítséget szívesen fogadok!

2015. okt. 17. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Elvileg a reset lyuk ha van és a bekapcsoló egyszerre.

Vagy nem tudom milyen chipset és újratenni a szoftverét rockchip toolal vagy hasonló

[link]

2015. okt. 17. 15:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Flashtoolal esetleg.
2015. okt. 17. 15:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából azóta folyamatosan töltőn volt, aztán egyszer megunt üres akkut mutatni, viszont akkor már be sem tudtam kapcsolni. Azóta reset gombra meg megint ott tartunk, mint az elején. Ebből valszeg szervíz lesz, rosszabb esetben kuka.
2015. okt. 17. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!