Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Telefon GPS-e elveszti a...

Telefon GPS-e elveszti a jelet, de csak félig-meddig?

Figyelt kérdés

Rendszeresen az alábbiakat tapasztalom:

Telefonnal elindulok kocogni. Megy az endomondo futóalkalmazás, és a Zombies, Run!.

Kb. 5 perc, míg kikocogok a falun kívülre, addig minden ok. Itt viszont az endomondo azt jelzi, hogy keresi a gps-jelet. Ha megállok és rákeresek, meg is találja, anélkül nem.

A terület asztallap-simaságú, fák kb. 50 méterre vannak, árnyákot semmi nem vet. Korábban is legfeljebb egy fasor mellett jövök el, de addigra azt is magam mögött hagyom.

Érdekesség, hogy bár a jel elveszni látszik, a zombies, run továbbmegy, és a végén 10-20 méter pontossgággal megmutatja, hogy mennyit haladtam (kézzel berajzolom az utat google mapsen és pont annyi, mint amit a zombies, run mutat) Viszont soha nem küld rám zombit kergetni. Ennek az lenne a feltétele, hogy 7 és 18 km/h közt van a sebességem (pipa, 9,35 km/h körüli az átlagom), a kergetés be van kapcsolva (be van) és VAN GPS jel. Ez utóbbi a kérdéses. De akkor hogyan számít nekem igen pontosan távolságot a végén???

A hely a falu utolsó útja. Igazából innentől kezdődik a puszta. Az utolsó út is csak a temetőt kerüli körbe. Elképzelhető, hogy útra illesztene, vagy cella és/vagy wifi-adatok alapján pontosítaná a helyzetemet a készülék, és a falu szélén (térkép szerinti utolsó utca) jön zavarba?

Egyáltalán: nóóóómális???

2015. okt. 5. 15:08
 1/1 anonim válasza:

Nekem két ötletem van:

- Vagy valóban az útra akar tenni (ami egy futóprogramnál elég ciki)

- Vagy üti egymást a két program, esetleg összevesznek a GPS-en. Próbáld meg úgy, hogy egyszerre csak az egyiket használod.

2015. okt. 10. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!