Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » GPS, navigáció » Montenegróba nem megfelelően...

Norbi658441 kérdése:

Montenegróba nem megfelelően jelöli i az útvonalat a Google térkép. Ezt ez útvonalat testre tusom szabi? És ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Tehát ha én beírom azt,hogy Komárom ból szeretnék menni Montenegróba,akkor kidob 3 lehetséges útvonalat.De nekem egyik sem tetszik.Eddig az útvonal amin szerettem volna menni az a Balaton déli partjától Zágrábon át Montenegróig vitt volna.De most meg beírom ugyan azt a navigációba és erre elakar vinni Grác-ig,onnan Zágráb és így montenegró.Szerintem ez elég nagy kerülő út lenne és felesleges.Az asztali gépen testre tudtam szabni az útvonalat,a telefonomon nemtudom.A számítógépen be tudtam írni 3 helyet is ahova menni szeretnék (Komárom-Zágráb-Montenegró) így bedobta a helyes utat,de telefonon csak 2 helyet tudok beírni(Komárom-Montenegró) így a hosszabb utat jelöli ki.Valaki tudna valami megoldást?

2015. aug. 6. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Írd be 2 részletbe. Komárom-Zágráb. Majd ha ott leszel, akkor Zágráb-akármi.
2015. aug. 6. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Én megtudom fogni a kijelölt utakat és arrébb rakni.

Sztem próbáld meg te is. Csak megfogod és bármelyik irányba elhúzod.

2015. aug. 6. 11:25
 3/4 A kérdező kommentje:

1.kommentelő-Azzal az a baj,hogy offline módban nem tudok keresni,és nem tud átállni másik uticélra a navigáció,ezetleg ha benzinkúton lesz Wi-fi.

2.kommentelő-Próbáltam áthúzni nekem nem ment.Legfrissebb térkép van fent.(Galaxy s4)

2015. aug. 6. 11:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincsenek-e ott választható opciók: legyen a leggyorsabb, legyen csak autópálya, ne legyen benne alagút, stb. ?
2015. aug. 17. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!